Formex-vecka

Måndag och Stockholm är helt galet. Alla bygger, fejjar och fixar inför Formex-veckan.

Nere i källarn på Scandic Malmen ligger de specialgjorda pallarna för Mitab. Stor presentation på torsdag…

Nyanställd!! Anna har börjat jobba hos oss på Trendgruppen. Hon ska fungera som min assistent och se till att jag sköter mig. Och hon tror att hon kan smita från kameran. Gissa om det funkar i längden… 🙂

På torsdag är det också invigning av min finska utställning. Jag har valt en massa favoriter i Helsingfors. Ska bli spännande att se om andra också tycker om det. Synnöve Mork stylar och gör i ordning – tillsammans med Designgalleriets Sara!! Visas ute på Stockholmsmässan.

Sara bland en massa packlådor.

“Och vart hade ni tänkt lägga de här…?”

Snabbis förbi Orrefors Kosta Boda på Birger Jarlsgatan för att se till att allt flyter där också. Åsa Jungnelius bygger utställning i skyltfönstret.

Kvällsmiddag med Sanna Gebeyehu och Scandic Malmens “vänner” i branschen. Blev en galet trevligt middag med framför allt en massa musikmänniskor. Inte design eller mode så långt ögat nådde. Jag fick Backyard Babies och dj:n Alf Tumble till bordet. Määääääääääääärkligt, men sjukt trevligt.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments