Orrefors och Kosta Boda

Idag visade Orrefors Kosta Boda sina nyheter för hösten. Jag tror att jag kan ha sett veckans bästa – redan nu.

Åsa Jungnelius skyltfönster. Nytt från henne är de stora läppstiften som ska matcha nagellacket.

Ett litet bo med Ingegerd Råmans glödlampor.

Morgonpigga. Gunilla är produktchef på Kosta Boda och Lasse är marknadschef.

Superfin dukning med massor av udda servisglas – och i höstens färger, mörkt blått och guld.

Lena Bergström med sina uppmärksammade handväskor i slipad kristall. Lena har arbetat med den klassiska kuvertväske-formen och har gett namn till de fyra väskorna efter de kvinnliga medlemmarna i hennes närmsta familj. Vilken väska som är Lenas? Självklart den svarta, enkla.

Spretiga, karaktärsstarka storasyster…

Malin Ljungström, produktchef på Orrefors med Lenas fina ljusstakar som är “gnagda”.

Ludvig Löfgren för Kosta Boda. Ludvig är så cooooool att det nästan gör ont. Han är precis så där avslappant trendig som jag önskar att jag var. Jag vill OCKSÅ ha mintgröna brallor och keps på svaj. Och det är Ludvigs rock’n’roll och tatueringskollektion som jag törs utse till veckans vinnare redan nu. Så rätt, så fint och så otroligt trendigt. Jag ska se om jag kan lägga upp en bild från kollektionen senare.

Dödskallar uppkallade efter absint, opium och blod…

Tatuerings-rosen återkommer i flera delar. Eller är det “guns’n’roses”-rosen?

Inte lika cool – men morgonrufsig…

Pressfrukost.

Och vem hänger vid frukostbuffén om inte Christina Breeze Le Gulaff från Family Living.

Och Dan Gordan från Sköna Hem. Vi ska leka hela dan imorgon han och jag…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments