Royal Copenhagen

Full fart på Formex-veckan. Tisdagmorgon och det är dags för pressvisning för Royal Copenhagen.

Trendgruppens Moa Abrahamssom lägger upp frukostmaten.

Uppdukning med nya porslinet Elements av Louise Campbell.


Skyltningen i fönstret. Personalen på Nordiska Kristall, där vi höll till, berättade att det framför allt var män som reagerade och stannade till när de såg den här skyltningen. Fascinerande. Undrar varför?

Praktikant-Goran passar dörren.

Steffe håller fram en fin skål.

Anders Bergmark i jeansjacka, pratar med Christina från Family Living och även Hanna från Samma tidning som Anders, dvs Elle Interiör. I förgrunden stylisten Sigbritt Kvarning. Engagerade åhörare. I mockajacka ser vi Cecilia Tivar från Residence. Och sittande har vi Amelia-gänget.

Nyfikna på porslinet.

Världens bästa – Christina Breeze Le Guellaf

Jag har länge varit förtjust i Royal Copenhagens figuriner. Idag fick jag lära mig att när de skyltar med figuriner så är de alltid vända som i små samtalsgrupper. Den lilla hunden pratar med “nakna damen”, etc, etc.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments