Jarl Fernaeus på Designgalleriet

Formgivaren Jarl ställer ut en solo-utställning hos oss på Designgalleriet. Fint som snus. Jarl är skitduktig designer med absolut superfin finish på detaljerna. Vi träffades nog första gången runt 2005 när han gjorde pappersinredning tillsammans med en kille under namnet Paperhead, om jag minns rätt namn. Sen har vi träffats på Greenhouse i Stockholm och även i London på 100% Design. Sen har ju Jarl också varit med på Beefeater Design Challenge under första året dvs 2007.

Fina detaljer. Lampan har samma grafiska detaljer som går igen i skåpet.


Jarl kommer inglidande för att göra sista kollen.

Jarls kompis Peter som var med och drev Paperhead.

Charlotte Pettersson från Sköna Hem. Nån borde ta sitt ansvar och utse henne till Sveriges bäst klädda kvinna. Shit vad hon är flott.


0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments