Designgalleriet på Kulturnatt Stockholm

Stockholm ska, precis som så många andra städer både i Sverige och internationellt, gör en kulturnatt med massor av aktiviteter på stan. Jag representerar Designgalleriet i en referensgrupp som består av de stora drakarna. Det är Bonnier Konsthall, Kulturhuset, Historiska museet, Operna, Dramaten, Stockholm Filmfestival, Kungliga Vetenskapsakademin, Orionteatern och representanter från Stockholms kulturförvaltning. Och mitt i allt det här så sitter lilla Designgalleriet. Lite roligt. Och jag törs nog tycka till…

Kulturnatt Stockholm ser ut att gå av stapeln den 24 april och då ska vi se till att Stockholmsnatten fylls med kultur och kreativitet. Vi på Designgalleriet funderar ett varv över jul. Kanske “midnattspyssel” med Fuldesign?? Vem vet…

Jag kom nästan först. Mina anteckningsböcker. Det här är “mamma-rummet”. Alla konferensrum på Kulturförvaltningen har namn efter konstnärer som bidragit med konst till rummet. Här Karin Mamma Andersson.

Spännande!!

Kolla! De har vilorum. Shit, det var länge sen man såg.

Eric Sjöström, VD på Kulturhuset och kulturdirektör Berit Svedberg.
Vi fick pepparkakor så att vi skulle vara snälla… 🙂 Närå. Det var ett bra möte. Jag har inget emot att Designgalleriet och Nordiska Museet med flera gör saker en vårnatt i Stockholm. Mitt enda spörsmål just nu är om innehållet hos alla aktörer blir tillräckligt högt. Någon viskade “guidade turer i Gamla Stan för att titta på orglar”. Oooooooh – så inte min grej. Är det nåt du vill göra en lördagkväll 18-00.00?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments