Bestick-mingel

Idag dukade vi fint för bestickföretagen Mema/GAB och Gense på Designgalleriet. De hade hyrt in sig för en pressträff med internationella gäster och Sara och jag fick jobba lite med settingen. Våra praktikanter Blondo och MarcusMårtenMatthias hjälpte så klart till.

Den ena dukningen hade ett tema där vi blandade nytt, gammal, patinerat och blankt. Lite av vår tolkning av ateljétrenden. Här fokuserade vi på silver och gjutjärn. Blandning även där med blankt och matt.

Den andra dukningen hade ett tydligt retrotema. Passa perfekt för de nostalgiska besticken från Gense.

Massor av internationella journalister guidade av Lotta Signeul från Mässan.

Steffeman håller introduktion till Designgalleriet och berättar om årets trender.

Karin serverar chokladbitar i Appetize.

Christina från Gense njuter av kvällen.

Och jag pratar, och pratar, och pratar…

Och Monica Törnqvist på Mema/GAB och Gense berättade utförligt om varumärkena. På bilden precis ovan ser vi också Designgalleriets Sara i alldeles ny kjol. Sara hade gjort ett fantastiskt jobb med utställningarna.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments