Morgon med skönhet

Solig marsmorgon och en perfekt dag att testa lite nya krämer från L’Occitane.

Fint med massor av mimosa. Oooooooh… jag vill ha vårblommor…

Och lavendel…

Och fin frukost.

Den här dagen fick vi göra vår egen ansiktskräm. Vi blandade och vispade. Krämen ska bara hålla i sex veckor och vara en riktig “detox” för ansiktet.

Jag fick stå och blanda mellan två av mina absoluta favoriter i skönhetsvärlden. Här ser vi händerna på Tomas Lenneryd från Café. Notera hur han busigt räcker finger åt kameran… Busfrö. Men Tomas är sjukt trevlig. Hälsar alltid och är verkligen intelligent och bra. Vi pratade idag bland annat om att han sitter och funderar på nya skönhets-uppfinningar för Max Factor.

På andra sidan om mig har vi välmanikerade händer hos Hedvig von Mentzer på Svenska Dagbladet. En sjuuuukt intelligent kvinna som faktiskt resonerar kring alla föreelser bakom fasaderna. I helgen som gick skrev hon en krönika om att hon är trött på alla löften som skönhetsbranschen lovar – nu vill hon ha bevis. Rödhårig och intelligent – ett bra ideal.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments