Stockholm och design

Stockholms stad och några aktörer har beslutat sig för att göra nåt för de kreativa näringarna. Man bjöd in till mingel och debatt på So Stockholm. Man har i inbjudan sagt att man vill diskutera följande:

Hur kan man i huvudstadsregionen på bästa sätt skapa goda förutsättningar för konstnärliga, kulturella och kreativa näringar att utvecklas? Hur kan dessa näringar bidra till den regionala utvecklingen och hur ökar detta Stockholmsområdets attraktionskraft i världen som världsstad?

Och vem bjuder man in till ett sånt möte? Jo de här jepparna…

Kostymer, kostymer, kostymer. Och män i övre medelåldern…

Är det här en intern diskussion eller vem pratar man med?

Äh, jag kan bli lite bitter och tröttsam. Jag tycker att det är spännande att man tar ett initiativ, men förväntningarna är ju inte så höga.

Jag skiljde mig lite från mängden. Jag hade i alla fall shorts på mig.

Och så fick jag ett glas rosévin.

Mmmm… Vi önskar kommunalsnubbarna lycka till. Jag undrar om nån av dem tänker ringa till t.ex. Crystal Palace och fråga hur de tjejerna gör för att få ihop sin verksamhet?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments