Cool med pool

Fick hoppa in och prata lite sommartrender med TV4 igen. Försökte hålla mig till lite poolkänsla, och fick då det ärofyllda uppdraget att inreda 4:ans tak.

05.30 hämtar taxin mig. Som chauffören konstaterade – det var redan 25 grader varmt. Men 05.30 är tidigt. Oftast brukar jag bli hämtad senare, men nu ville bildproducenten att allt skulle vara klart till klockan 07.00 eftersom bandet skulle repa sen.

Massor med saker som ska in i bilen.

Och för första gången… shorts i rutan. Undrar vad producenten tycker om det egentligen?

Framme.

Upp på taket och börja rodda med alla saker som budats dit.

Före…

Efter…

Varm och lite nöjd. Nu till sminket.

Jag tror jag gjorde fyra inslag mellan 08.00 och 11.30, så det blir mycket väntan. Ganska oglamoröst…

Verkligen bakom kulisserna.

Tilde de Paula har semester så min programledare var Alexandra Pascalidou. Det roliga är att Alexandra var konferensvärdinna under mig när jag jobbade i eventbranschen som ung. Undrar om hon kommer ihåg det…

Framåt halv elva fylldes poolen med glada barn.

Det “straxas” och “påas”. Massor med termer. På radio så pratar man ibland om att “tralla”. Det gäller att hålla tungan rätt i mun.

Och här ligger klippet: http://www.tv4.se/1.1711110/2010/07/10/trendexperten_stefan_nilsson_om_tipsen_i_dagens_program

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments