Mer mode i Stockholm

Modeveckan fortsätter. Nakkna-visningen var inspirerande och bra. En riktig comeback. Hur funkar resten?

Först ut – västkustska Stylein. Inte frontrow, men väl en bra placering.

Satt bakom ursöta Nina på Aftonbladet.

Visningen började med fina prints.

Karolina Skande fotograferar. Frida Fahrman i leopardmönstrat gigantiskt sjok tvärsöver catwalken….

Jag pratade med modebutiken Katizi och de tyckte att Stylein börjat bli lite väl enkelt. Lite för simpelt, liksom. Och jag kan hålla med. Det finns lite för lite mode-motstånd.

Nästa visning. Jag äääääääääääääääääääälskar Ida. Jag är så otroligt tacksam över att vi har Ida i svenskt mode. Hon gör galet, fint, poetiskt och fantastiskt, fantastiskt mode. Tyvärr fick jag en så sjukt dålig placering att det inte blev så bra bilder…

Hon har inspirerats av någon slags kvinna från 60-talet med stort vågigt hår. I kollektionen finns babydoll-klänningar men också regelrätta pyjamas-outfits. Snacka om Sue Ellen från Dallas och den alkoholiserade hemmafrun. Sexigt och depraverat.

Dagens sista egentliga visning stod Ljung för. Ja, jag vet att jag hoppade över Camilla Norrback, men jag trodde inte man skulle hinna…

Ljung är ett av de där mellan-segment-märkena för killar. Lite Åhlens, lite vanligt, men fint på nåt sätt.

Årets accessoar – ryggsäcken.

Färgglatt och kommersiellt.

Kvällen avslutades med Moderådets stora fest tillsammans med Bindefeld på Café Opera. Förra året blev det en så sjukt roligt kväll och den här kvällen blev nästan roligare. Värsta kick-starten för den här hösten. På bilden vännerna från NK dvs Camilla Wallander och Louise Kihlberg med kollega från Biblioteksstan.

Snygga killar – Jacob Herzell och Lex

Sanna Gebeyeu minglar med Karin Säby.

Och som en typisk P3-övergång… Vem kommer rullandes med en grön limousin fram till Café Opera om inte Norges största modemärke – Moods of Norway. Och imorgon blir det Oslo Fashion Week för hela slanten. Spännande.

Från mingelsajten finest.se

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments