Ikeas katalogsläpp

Torsdag och lansering av nya Ikea-katalogen. Inredningslejon? Har kanske fått en ny fixering när det gäller lejon i offentlig miljö…

.

Tina Björeman från Ikea

“Morgonsoffa”. Dennis Dahlqvist, längst till vänster agerade moderator. Bredvid honom en man från Ikea som varit med och infört det här med styling på varuhusen. Sen en kvinna från Nordiska Museet och i vitt linne designkritikern Sara Kristoffersson, dvs Dennis sambo och mamma till hans barn. Diskussionen handlade om katalogens betydelse för svensk smak och inredning. I vita soffan sitter Cay Bond som fick svara på frågan om vitrinskåp är trendigt eller inte. Hon var morgonens behållning och den enda som var lite kritisk till Ikea. Övriga personer har fåt styla varsitt vitrinskåp.

Erica Treijs i grön jacka.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments