Glasögongala

Förra året fick jag vara med i Årets Glasögonbärare som jurymedlem – så även i år. Jag älskar glasögon och vill verkligen försöka föregå med gott exempel som glasögonbärare. Jag kommer aldrig komma över den där känslan av att vara femton år och ha glasögon för första gången i skolan. Inte coolt. Jag ska inte hävda att alla glasögonbärare är coola, men det kanske kan vara liiiiite mer okej att ha glasögon nu än för typ tjugofem år sen.

Prisutdelning på Clarion Sign.

Förra årets vinnare av Årets Glasögonbärare – Erik Engqvist.

Min outfit för dagen

Säg inte nåt men jag har lånat hatten av förra praktikanten Busig…

Musse Hasselwall agerar nåt slags moderator idag och här pratar han med Erik.

Repetition för de utvalda kandidaterna.

Upp på takterrassen för att förbereda paneldebatt.

En av modevärldens stora bloggare – Caroline Blomst. Jag måste säga att jag blev sjukt förvånad över att hon inte tog några egna bilder med sin mobiltelefon eller nåt. Hon gick omkring med en egen fotograf som fotade henne hela tiden. Märkligt.

Fotografens snygga skor. I love it!

Specsavers marknadschef – Hans Jörgen

Jag och Årets Rookies Ida Pyk. Paneldebatt.

Senare jury-möte.

Snygga, snygga, snygga (!) Nina från Aftonbladet var med i juryn förra året.

Modevisning. För oss i juryn är det lika viktigt att leta efter personlighet som efter klassisk skönhet.

Jurydiskussion. Caroline, Erik och Hanna – plus jag. Vi diskuterar vem som kanske var bäst.

Prisutdelning. Trea, tvåa och etta utses.

Vinnare blev snygga Ellen. Kanonsnygg tjej.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments