Messe Frankfurt

Efter frukostinslaget på tv4 så åkte jag till Skridskopaviljongen på Kastellholmen. Här skulle jag intervjua och prata med Messe Frankfurt om deras stora inredningsmässor Ambiente och Tendence. De skulle även rapportera sina fyra trender för 2011.

Nicolette Naumann är kreativ chef och en av de högsta cheferna på världens största inredningsmässa. Vi satt och åt middag på Hotell Skeppsholmen igår och fick prata med varandra i lugn och ro. Alltså… Jag måste säga det… Det här är en av de mest intelligenta och trevliga personer jag träffat. Ett otroligt snabbt intellekt och en nyfiken person. Vi pratade tyska inredningstrender, afrikanska nobelpristagare och Glee. Precis i min smak.

En massa folk i den fina lokalen.

Nicolettes trender är i alla fall:

Cute – 50-tal, pastelligt, grått, trärent, nostalgiska mönster, rosetter, lite flickaktigt

Raw – trärent, denim, patinerat, industri-känsla och maskulint

Refined – skandinaviskt enkelt, arkitektoniskt, “klassiskt”, oväntade proportioner

Mash – mixen av alla etniska inslag, mönster på mönster

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments