Grandpa

Idag är det sju år sen som mode- och inredningsbutiken Grandpa öppnade. De har absolut höjt nivån för hur man gör coola butiker med spännande urval och inredning. Hejja Grandpa och vi hoppas på sju år till.

Blandat nytt och gammalt. I nederkant på bilden ser man ett kortspel av MAD, alltså humortidningen från 70-talet. Kortspelet är faktiskt ett lagerfynd och kommer från 1979.

Muggarna är nåt som Grandpa själva tagit fram.

Och kanske årets julklapp? Grandpa tog för nåt år sen fram Stockholmsspelet där man hopppar runt och svarar på frågor om vår svenska huvudstad. Kul och lyckat. Nu kommer uppföljningen i form av Plugget. Det är ett spel om att vara i skolan och om saker som vi egentligen skulle ha lärt oss. Här finns träslöjdsläraren, rektorn och gympamajjen. Man hoppar runt på spelplanen och får som sagt svara på frågor som man ska ha lärt sig i plugget. “vad är en rullstensås?” “vad är skillnaden mellan en atom och molekyl?”. Eeeehhh… Vilken kom först – järnåldern eller bronsåldern?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments