Sneak preview på Kosta Boda

Imorgon är det pressvisning för nyheterna hos Orrefors och Kosta Boda. En av de stora grejerna är Hills från Jakob Solgren, en helt ny designer på Kosta Boda. Jakob är en skitduktig och intressant designer. Kul att man fortsätter framgångarna efter Åsa Jungnelius och Ludvig Löfgren. Produkten går i rosa, turkost, aprikost och grönt. Väääääldigt Falcon Crest!

Produktchefen Gunilla Arvidsson och Jakob Solgren.

Faaaaaaaaaaalcon Crest.

Åsa Jungnelius fortsätter lite på Falcon Crest-temat. Älskar att “kill-glaset” har mustasche med örhänge.

Åsa fortsätter också med sina lite mer provocerande pjäser. Den här glassnippan har jag faktiskt slagits för. Nästan varje säsong så har den stått på “förslagshyllan”, men har liksom flyttats ned igen. Till slut har den lanserats. Äntligen. Meningen är så klart att man ska avdramatisera det kvinnliga könet och kunna ha ett värmeljus i.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments