Skönhetsfrukost

Idag började jag med skönhetsfrukost. Ansiktet hade inte riktigt vaknat, men det var bara att bita ihop. Bindefeld hade bokat mig som moderator för att prata om manlig skönhet och hudvård.

Morgondis utanför Nobis på Norrmalmstorg.

Micken på och det nya skärpet från Milano.

Lite speedad, men ganska glad. Jean-Pierre Barda är avslappnad och snygg…

Min panel. Jean-Pierre Barda, Marcus Birro, Malin Wollin och könsrollexpert Ingemar Gens. Jag hade pratat med alla innan om det här med manlig skönhet och alla var taggade till tänderna. Jean-Pierre menar att vi går in i ett visuellt klimat och då blir utseende viktigare. Marcus tycker att mansrollen är svår… Malin menar att hon framför allt gillar grova män, och tar det som en komplimang att någon kan tycka att hon ser ut som en kille. Ingemar menar att kvinnor har ett eget språk för att kunna prata om känslor. Män tränas inte lika mycket i det området.

Engagerad och glad panel.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments