Mer modevecka

Diana Orvings visning. Hon är skitduktig på de draperade, löst sittande detaljerna. Otroligt poetiskt. Jag uppskattar också att hon våga leka med färg och lite mönster i kollektionerna trots att det är höst/vinter vi visar.

Ett av mina favoritmärken är Odeur. Streetigt, och samtidigt lite arty. Två killar, en med stark stylistkänsla och den andra killen med lite mer affärssinne. Bra och duktiga.

Cheap Monday. Deras visningar har blivit rena cirkus. Massor av folk och lite lätt kaotiskt. Alltså de har förmodligen bra kläder, men de fastnade liksom inte på bild. Det blev mer show än fashion. Den här gången.

Ljung. Klassiskt herrmärke med allt från kostymer, chinos, tröjor och skjortor. Stabilt. Jag gillar att killarna bakom märket försöker driva sin linje helt på egen hand och efter egen smak. Kanske snällt, men ändå. Jag gick i spagat över de gula handskarna i bilden precis ovan. Fiiiiiiina.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments