Modevecka del 2

Dag två på modeveckan. Börjar dagen med The Local Firm. Träffade Erica Treijs som ojjade sig över att det var så mycket t-shirttyger i kollektionerna. Men jag gillar killarna bakom märket. Framför allt gillar jag deras accessoarer. De hade fantastiska benvärmare som jag inte lyckades få på bild… Suck. Man kan inte få allt.

Men kanske roligaste detaljen var nog förklädet. På allvar. Nu ska vi ut och gå på stan med ett tufft förkläde. Jag hoppas att det inte är nåt slaktarmode på gång, utan att det kanske snarare har med vår längtan efter att baka bröd. Well, well.

Militärgrått, lite blått och militärgrönt.

Och jag börjar ana en ABBA-trend. Flera visningar har haft olika ABBA-låtar i catwalken. Hmmm… Spännande. Knowing you, knowing me…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments