Mariestad

Jag är i Mariestad och föreläser på Karlssons Måleri (Colorama). Första gången här. Det började stört-snöa när jag kom hit så jag sållar lite hårt från alla blåsiga, kalla bilder.

Möttes av en gigantisk glassbil. Klingglass görs tydligen i Mariestad.

Jag är som sagt på en färgaffär.

En del kakel och klinkers också.

Stadskärnan i Mariestad drabbads av 60-talsslakten, men det finns fortfarande fina områden.

Och paus på hotellet. Den som tror att det är värsta glamourlivet att vara så här på resanade fot – tänk om. Det är verkligen kul att få se massor av Sverige, men de här övernattningarna är inte så kul som man tror. Här sitter jag med en telefon från 80-talet. Känns fräscht på nåt sätt… Var är champagnen??

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments