Mer Mariestad

Efter en paus på hotellrummet igår så blev det dags för uppsamling på Colorama och vänta in de ca 100 åhörarna.

Colorama-gänget med Barbro till vänster. Frida och Caroline i mitten och till slut Lisa. Deras bilder från kvällen ligger på en egen blogg: http://coloramamariestad.blogspot.com/

Men innan kvällen så hann jag gå ett varv och titta på tapeter. Vi ska göra om sovrummet hemma. Det är så galet svårt att välja tapeter dit. Jag gillade den här med en rolig 3d-effekt. Det ser ut som om det är sytt i tapeten.

Eller en Vivienne Westwood-tapet?? Svååååårt.

Massa folk. Det blev en trevlig kväll. Träffade bland annat Stig Dahlin som har Sveriges största samling av Sigvard Bernadotte-saker. Otroligt engagerad och trevlig man. Ska se om vi inte kan hitta på nåt med honom och hans engagemang på Designgalleriet någon gång.

Och till frukosten idag så fick jag ett uppslag i Mariestads tidning. Jag blev faktiskt intervjuad av mannen som skrivit texten till Lotta Engbergs “Fyra bugg och en coca-cola”. Perfekt så här inför en schlager-helg.

Lite sightseeing innan det är dags att åka vidare. Idag drar vi till Halmstad…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments