Hemma-hos

Tidningen QX kom förbi så här på fredagen för att kolla på hur deras trendredaktör bor. Kommer ut om någon vecka eller två.

Vardagsrummet. Vi flyttade runt fåtöljerna så att de skulle hamna i snygg linje. Och mina nya plexiglas-lådor från Hay är med i bild. Uppe i högra hörnet.

Köket. Alla som fotar köket går igång på alla raka linjer.

Fotografen Peter Knutsson. Han berättade att han egentligen var lite rädd för mig. “Du kan ju det här med hur man tar designade bilder för tidningar…”. Peter är vanligtvis en fantastisk porträttfotograf och gör inte så mycket sånt här interiört.

Samlingen med massor av prydnadsgrejer fotades. I förgrunden mina nya svarta öron som jag köpte på Retromässan.

Drinkvagn från Lammhults. Ett måste i varje trend-hem.

Min Diane von Furstenberg-matta, och min första “dyra” produkt, en svart vas. Jag älskar den stora vasen från Orrefors av Malin Lundahl, men jag minns fortfarande hur dyyyyyyr jag tyckte att den var. Jag köpte den faktiskt med pengar som jag tjänat på Fab5…

Tillbaka i köket igen. Det obligatoriska fatet med färska grönsaker… Men sen blev det inte så mycket mer. Peter ville inte fota vårt badrum och sovrummet är “off limits”. Vi ska renovera det nu och ska göra nåt coolt, men vi har lovat bilderna på sovrummet till SvD.

Håll utkik efter de riktiga bilderna som Peter tagit i nästa nummer av QX. Borde komma ut om två veckor…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments