Sommartrender

Tredje måndagen i rad som jag dyker ner i radion och pratar gamla trender. Idag tittade vi på det här med solbrännan. 1983 ville alla pressa, pressa och pressa. Man började solningen med solskyddsfaktor på kanske 8, och gick snabbt över till 2. Idag finns det nog inte solskydd under 20… Och idag vet vi hur skadligt det är med att utsätta sig för solens strålar. Fascinerande.

Tidigt som sjutton. Härligt raspig på rösten…

Och eftersom det är radio, så törs jag ha på mig shorts i studion…

För övrigt fick jag träffa mediakollegan Henrik Ohlsson som ska gifta sig med sin Oscar om några veckor. Kul. Jag slogs av hur ofärdiga de samkönade bröllopsritualerna är trots att det varit legaliserat i snart femton år. Vem står på svärdsidan? Vem står på brödsidan?

Nästa veckan sommartrend kommer bli “foppatoffeln”…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments