Finlands nya designsatsning – ny telefon Nokia N9

Jag fick besök av Nokia nu på morgonen. De ville förhandsvisa den nya telefonen Nokia N9 för mig och höra lite vad jag tyckte. Man satsar tokmycket på att bli det där coola designföretaget man faktiskt var för tio år sen. Visst kommer vi alla ihåg runt millenieskiftet när Nokia totalutmanade Ericsson med sina skal och andra roliga telefonfunktioner. Nu satsar man igen… Och visst har man muskler. Nokia är fortfarande världens största telefontillverkare. Det här är deras officiella “comeback”.

Pekskärm som alla andra. Bra kamera, säger de, men framför allt så är det klassisk batteritid som håller. Inte som min iPhone som måste laddas hela tiden.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments