Stockholm Fashion Week 2012 s/s

Så har modeveckan börjat. Ett bra år tror jag att det ska bli. Vi har sällan sett så många nya och unga talanger som den här säsongen och det betyder ny energi, nytt självförtroende och framåtanda. Bra! Jag kommer hålla ett särskilt öga på Josefin Strid, som är otroligt på hugget, och vinnarna av Rookies modepris, dvs herrmärket Obscur.

Traditionsenligt börjar modeveckan med stor fest med Moderådet på Cafe Opera. Verkligen en av de roligaste modefesterna jag brukar gå på. Alla är solbrända, utvilade och avslappnade.

Moderådets Helena Mellström och Lotta Ahlvar.

En alldeles för lång och blöt kväll för mitt eget bästa. Idag, tisdag, börjar visningarna och då bör man inte stanna kvar så länge som jag gjort. Suck. Man lär sig aldrig. Här posering tillsammans med Johan Ridderström.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments