TV4-filtar

Jag fick ett samtal i torsdag, ungefär vid fyratiden på eftermiddagen. Det var Kristin Kaspersen som kommit tillbaka från semestern och som satt och planerade programmet för söndagen. “Åh, Stefan, vi behöver nåt kul på söndag. Vi har brödbakning, svenska tanter och Kjell Bergqvist – kan inte du komma och prata om nåt kul?”. Eeeeh, vad hinner man göra på ett par timmar egentligen? Jo, filtar. Fast det är ju faktiskt så att textilier i hemmet kommer bli kanontrendigt framöver.

Morgon i TV4-huset.

Jag fick fantastisk respons och hjälp från flera av våra designföretag som vänligt skickade filtar som jag kunde visa upp. Och även några andra mys-attiraljer till uteplatsen. Längst fram ser vi termomuggar från Sagaform, termosar från Ikea och Åhlens.  Och en randig fleecefilt från Åhlens.

Jag fick hänga upp mina favoriter på en klädhäst. Insåg snabbt att jag förmodligen mest går igång på beige och lila. Hmm… Från vänster till höger. Grön pläd från Åhlens, lila pläd från Mairo, ljusblå med stjärnor från Lexington, pälspläd från Ceannis, lila pläd från Indiska, “knottrig” pläd från Ikea, randig pläd från Missoni (NK Inredning), stickad pläd från Ikea och grårutig pläd från Åhlens.

Jag får smyga i mörkret när jag ska duka upp allt i nån reklampaus. Mörkt och halvblind…

Man ser hela tiden vad som händer i bakgrunden, som när de gör nyheterna. Allt sker i samma studio.

Stickade tofflor från Åhlens, blå och vitrutig pläd från Lexington samt min “favvo”-pläd från Norge.

I förgrunden en färgglad pläd från Indiska (?), mörkgrön bricka från Alessi och i bakgrunden  mönstrade plädar från Sagaform.

Här är inlägget: http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/nyhetsmorgon?title=fixa_mysig_stamning_pa_balkongen&videoid=1926136

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments