Butiksinvigning

Jag har nog den konstigaste veckan på länge. Började i Skövde, tisdag med nakendans (fick inte fota…) på Bonnier Konsthall, onsdag med butiksinvigning, torsdag modevisning och fredag i Frankfurt. Well, well. Ytterligare en vecka i mitt lita galna liv.

Ikväll blev det alltså butiksinvigning för Oscar Jacobson på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Flott och fint.

Jag kom till festen med Jessica Mittelton och Åsa.

Finkalas med journalisten Sofia Edgren och Presskontakterna. Sofia till vänster.

Och en hel del häng med Anders Kilander och Pär Lernström. Det är så roligt med Pär som är så i ropet just nu. Vi har känt varandra nu i, ja ungefär sextusen år… Jag träffade Pär första gången när han praktiserade på Radio Stockholm (där jag dök upp en gång i veckan). När kan det ha varit? Herregud… Kanske 2002? Vi klickar. Jag gillar honom himla mycket. Han är sjukt ambitiös men har alltid lätt till skratt. Pär och jag har faktiskt “pitchat” på tv-jobb tillsammans. Han hamnade på Idol och jag hamnade på Trendgruppen. Vet inte vem som vann, eller vem som förlorade…? 😉 Men han är himla bra och även om det skiljer tio år mellan oss så känns det som om vi har ganska många gemensamma värderingar. Vänskap är otroligt viktigt. Han har varit tillsammans med sin Linda i sju hundra år. Och han har hund!! Bra kille!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments