Bull Dog

Jag cyklade iväg till Grand Hotel för att träffa engelska hudvårdsföretaget Bull Dog, som gör produkter för män. Dagen började faktiskt med diskussion om hudvård för män. Tidningen Grooming kom och gjorde en intervju om det här med manlig skönhet. Jag kan inte låta bli att fundera på när det verkligen ska slå igenom. Jag tror massor av män använder deodorant, viss fuktighetskräm, etc, men jag är helt säker på att det är kvinnor som köper produkter till sina män. Well, well. Efter en kopp kaffe med Simon Duffy så kände jag mig i lite inspirerad.

Bull Dog har funnits sen 2007 och produceras helt och hållet i England. Första marknaden utanför hemlandet är faktiskt Sverige. Första frågan blir ju så klart “varför Sverige?”. Simon menar att svenskar har ett progressivt hudvårdsintresse – och dessutom är vi intresserade av biodynamiska produkter. Jag ska väl lägga till att Bull Dog är helt ekologiskt.

Bull Dog ska vara ett naturligt/ekologiskt alternativ till allt en man använder. Just nu har man kanske ett tiotal produkter som man har i butik. Allt från fuktighetskräm till scrub etc. Man planerar att även få ut hårstylingprodukter och deodoranter så småningom. Men jag undrade av Simon drömde om för typ av produkter. “Well, något mot naturligt håravfall… eller varför inte nåt mot baksmälla, eller ett alternativ till kaffe… och kanske ännu hellre en anti-cellulitkräm för killar”. Det finns massor att tänka på…

Flott kille. Simon driver Bull Dog tillsammans med sin partner Rhodri Ferrier – och då menar jag affärspartner. Både Simon och Rhodri har varsin flickvän.

Sjuuuukt lång kille. Och visst är det så att man tittar lite extra på huden på en skönhetskille som Simon. Han har absolut fin hy.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments