NK modevisning

Varje säsong bjuder NK in till en stor modevisning. Men innan jag hamnade där så slank jag förbi Marianne Randolph som har en tillfällig pop-up-butik.

Marianne Randolph är absolut värt att ha koll på. Hon gör hållbart mode som inte nödvändigtvis håller på med trender. Hennes grejer ska hålla över säsong. Hon gör inte två kollektioner per år, utan bara en. Fint.

Pop-up

Christina Bild

Thomas Hägg som är Mariannes PR-kille.

Kvällens huvudattraktion! NK. Längst fram står kvällens date – Sanna Gebeyehu, men hon syns nästan inte…

Men jag syns!

NKs avgående marknadschef, och RMI Berghs blivande VD – Camilla Wallander. Så sjukt snygg…

Ibeyos Lotta Brattin och Hermine Coyet Ohlson från Elle.

En av Sveriges absolut kunnigaste skönhetsexperter – Hedvig von Mentzer, här med PR-killen Fredrik Robertsson från Pretto PR.

Min tv4-kollega Siroun Forsberg med man.

Fina, blonda Family Livings Christina och Mia. Förra gången jag och Christina var på NK tillsammans så hamnade vi på efterfest på Golden Hits. Aaaaaaaaaaaaaasroligt. Jag har sällan dansat så mycket som den kvällen. Men inte idag. Måste hem och i säng i dräglig tid. Ska upp vid 05 för att ta mig till Tyskland.

Två skitdåliga bilder med min kamera. Visningen var spektakulär. Gjord av Sveriges absolut bästa stylist Robert Rydberg. Så häftigt, inspirerande och galet. Två killar kom in med högklackat. Galet…

Trevlig kväll. Men nu är det dags att gå hem med min cupcake till Peter. Det är ju en dag imorgon också…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments