Manlig inredning på tv4

Idag åkte jag till 4:an för att prata manlig inredning. Jag tyckte det kunde vara intressant eftersom vi absolut ser hur världen blir tydligare och tydligare antingen manlig eller kvinnlig. Det är antingen Leila som baka cupcakes i en rosa, fluffig miljö, eller Per Moberg som styckar rådjur i en grå och patinerad miljö. Och med allt snack om tant-trender och sånt så tyckte jag det var dags att visa lite manligt. Viktigt? Verkligen inte. Men förhoppsningsvis intressant.

Backstage på 4:an

Det är jäkligt oglamoröst liv. Tidigt som sjutton och att evigt släpande och packande.

Matta från Design House Stockholm, kudde Mairo, degskålar från Rig Tig, glasdetaljer från Jelly Bean, stol från Mio,

Bord från Hay, glas från Orrefors, salt o pepparkar från Normann Copenhagen, figurin från Royal Copenhagen,  fat och förstoringsglas från Georg Jensen..

Kuddar och handdukar från H&M Home, ljusstake från Folkform, slipsunderlägg av Plenty, silverbestick från Mema/GAB, svarta fat från Italesse, ekorr-lampa Åhlens, Filippa K-porslin för Rörstrand och eldstad Iittala.

Här ligger klippet: http://www.tv4.se/1.2324400/2011/10/15/stefan_nilssons_designfynd

Och här: http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/nyhetsmorgon?title=manlig_inredning_-_del_2&videoid=2081488

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jesper
7 years ago

Jag håller starkt med om att det blir mer och mer splitrat mellan manlighet och kvinnlighet, och jag tycker det är väldigt bra att det finns killar som intresserar sig av inredning som kan ta ledning och visa vägen för alla män som inte har något snyggare hemma än IKEA.

Jag brukar se det som att hur du är som person återspeglas av din klädstil och din inredning.

Med vänliga hälsningar