Designmingel i Småland

Varje år samlas designeliten i Småland på residenset i Växjö. Det är landshövdingen Kristina Alsér som bjuder in tillsammans med Johan Sjöberg. Karin på Trendgruppen har varit med några gånger, men jag är här för första gången. Jag blir dessutom kvällens “överraskning” och ska bjuda på lite resonemang om prostdesign och “Made Here”.

På väg ner med tåg. Och jag har blivit så sjuuuuuuuukt infekterad i ögonen. Har värsta ögoninflammationen. Sprang in på apotektet och har nån salva som jag smörjer i tid och otid, men de vill egentligen skicka mig till doktorn. Men vem har tid med det??? Så. jag försöker undvika att titta folk i ögonen istället. Och undviker direktkontakt med kamera…

Blev upphämtad av landshövdingens chaufför som körde mig. Flott, flott, flott!!

Lammhults

Jag är här lite tidigt och passar på att se mig omkring lite.

Massor av design. Stora och små företag. Självklart Orrefors Kosta Boda, men även Cooee från Värnamo får vara med.

Snoppar på spiselkransen…

Inte titta direkt in i kameran, och lätt halvskugga eller motljus. Ser nästan normal ut…

Kvällens värdpar. Kristina Alsér och Johan Sjöberg

Jag hann egentligen inte fota nåt. Min kväll blev väldigt intensiv. Men jag hann fånga Niklas Bonnevier på bild i alla fall.

Glastjejerna från Orrefors Kosta Boda – Jenny, Malin och Mia.

Och sista mingelbilden där vi bland annat ser Gunnel Svensson från Bsweden och Kristina Farwing från Swedese.