Sveriges snyggaste kontor

Sjuuuuk idag. Har varit hos doktorn och fått medicin för mina übersvullna ögon. Men!! Jag har ju åttaganden idag också. Efter doktorn sprang jag till Berns. Där hade man en hel dag om framtidens kontor och jag skulle vara med i en debatt.

Hela branschen var där.

Min kompis Tilde de Paula var moderator och konferencier. Och hur jag än försöker så seeeeeeeeeer man att jag ser ut som ett troll. Fuck…

Men dagen var intressant. Nästan alla debattörer tyckte att framtidens kontor ska vara diversifierat. Ingen vill sitta i en sorts landskap. Jag ville också påpeka att snart kommer Ryan Air-generationen vilja ha kontorsplatser och då behöver allt inte vara “fancy”. Allt handlar om var man vill lägga sina resurser…

Vilket kontor som blev Sveriges snyggaste? Ingen aning. Jag kände mig tvungen att gå hem med mina trollögon…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments