Guy Clark

Jag hade bokat lunchdejt med Guy Clark från nya tv-programmet Allt för Sverige. Jag gillar verkligen det programmet. Uppskattar energin och glädjen hos alla amerikanare som bara älskar det svenska. Lite befriande. Guy är i Stockholm för att dels promota programmet (jag tror han “vinner”…) men också eftersom han lanserar en ny kollektion med flugor. En lite märklig grej är att Guy och jag har gemensamma bekanta från Chicago. Hejja Justin!

Guy med sina fantastiska flugor. “A smile on a shirt”, som han själv skulle säga.

Vi pratade om hans upplevelse av svenskar. Guy arbetar både med mode och inredning. Och han tycker att vi svenskar är lite bleka och konformistiska. Joooooo…. Kanske….. Men måste vi alla ha leopardrockar??? Nää så klart.

Guy och Steffeman. Alltså kolla in mina sjuka ögon. Jag har ingen ögonvita kvar längre…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments