Guldknappen 2012

Det är ett av årets viktigaste modemingel – Guldknappen. Lördag i augusti och solen skiner. Humöret är på topp, och det känns faktiskt ganska bra. Jag är här med min modebästis Bea och en ganska ny bekanskap – Mode-Martin på tidningen King.

Samling framför Cirkus. Alla vill njuta av de sista soltimmarna. Här systrarna bakom Dagmar (Sofia, Kristina och Karin) och Kristin Hellberg

Efva Attlings nya vd, Annika Rost till höger

Mode-Martin Hansson och Sofia

Elin Lanto och Marcus Larsson från märket Ljung. Jag skulle egentligen ha klätt mig i Ljung men jag hann inte. Gillar Marcus. Och spana in hans nya frisyr. Asrolig.

Maria Andersson från Åhlens busar med sin nya kollega Jonas Sandström

Sofia och jag. Outfiten blev Odeur förutom kavajen som är 5th Avenue Shoe Repair

Fina Efva.

Tjejerna från Pretto Pr och Miss Inga

Johan och Bea. Fina!!

Cirkus är fullt med modemänniskor. Martina Bonnier är konferencier och vi tittar på utdelning av årets accessoar och mode

Modevisningar. Och vinnaren blev Hunky Dory. Kanske ett lite halvtrist val, men å andra sidan har 2011 präglats av just ganska slätstruket mode. Jag tycker att priset hade kunnat gå till en kedja. Varför inte COS? Men alla håller verkligen inte med mig.

Steffeman och katten Szenfeld

Två superintressanta svenska varumärken som det går bra för internationellt – Karin från Hästens och Kristina från Lexington

Mannen (eller en av två män) bakom min outfit – Petter Hollström från Odeur.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments