Fashion

Modevecka i Stockholm och jag får bästa starten med dessa fina damer i norska folkdräkter. Känns faktiskt inspirerande. Säsongens mode är väldigt nedtonat, tråkigt och slätstruket så dessa färgsprakaden, pyntade dräkter är en bra inspiration för det vi borde gå in i. Mode ska vara sexigt och lite farligt.

Jag är på Moods of Norway som bjuder på färgglada kläder och rosa bubbel.

Färgglatt men i ganska klassiska former. Fint.

Hela Moods of Norway är fullt av energi och konstigt kreativt bus. Man förstår inte allt… På en variant av jeansen har man satt knappar efter hur oljepriset utvecklats i Norge (spenderbyxor?) och även gjort klockor som inte visar tiden utan antalet traktorer i landet. Till den här aktiviteten har man bjudit in Tony Iriving från Lets Dance och homo-bonden Peter från Bonde Söker Fru. De har åkt Stureplan runt i en rosa traktor. Som sagt, man behöver inte förstå allt.

Viktor och jag fotar två av de fyra grundarna/ägarna till Moods of Norway

Jake Rydqvist med glasögon från tidningen Dorian och en av grundarna till Moods of Norway

Viktor och Cimon Lundberg

Champagnemingel utanför Berns med Mode-Martin och Johan Magnusson. De representerar King respektive Plaza.

Diana Orvings modevisning. Kanske den längsta på många år. Massor av plagg gick parad, men jag tok-gillade det. Otroligt tekniskt skickligt. Massa inspiration, men i och med att kollektionen var så stor så kanske den blev lite spretig. Men bra.

Väskdesign på Nobis. Ny fin kollektion av Menckel. Här mer champagne med Viktor, Daniela Sylvan Tellander och Christina Breeze Le Guellaff.

Champagne.

Sofia Edgren är upprörd…

Fina Hedvig von Mentzer i höstens trendfärg – svart

Kvällens sista visning blev J Lindeberg.

Kvällen avslutades med mingel för Elle och Cafe.

Louise Kihlberg på Hufvudstaden och Erik Engqvist

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments