Målerås

Jag är i Småland. Jag har ju nästan klippkort till Småland numera. Jag är väl där minst en gång i månaden. Den här gången så besöker jag glasbruket Målerås. Bruket har funnits sen slutet på 1800-talet men är väl mest känt för de slipade glasblocken av Mats Jonasson. Jag är här för att diskutera hur de ska kunna utvecklas i framtiden. Vi får väl se…

Massa fint slipat glas.

I deras utställning så hittar jag också en hel del politisk 80-talsdesign.

Roliga saker på lagret

Framför allt är väl Målerås känt för sina färgstarka djur.

Men man har börjat titta på ett nytt sortiment.

Vi får se om Målerås håller med om mina tankar på vilka projekt de ska satsa på i framtiden. Vissa saker lanseras redan på Formex…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments