Föreläsningar

Resdagarna fortsätter. Göteborg, Malmö, Målerås och Bergen. Jag bestämde mig helt sonika för att skildra min resa genom att fota mina fötter den här dagen. Klockan är väl 08.15 och jag är på Bromma flygplats.

Landat på Landvetter. Spring mot taxi. Fick sms från uppdragsgivare som var stressad över att jag inte var där tidigare.

Framme på Radisson och hinner med en kaffe. Klockan är kanske 9.30. Det är en heldagskonferens om framtidens kontor och jag ska vara med i en paneldebatt.

Inne i salen. Snart ropar de upp mig. Klockan är 10.15

Klockan är 10.30. Paneldebatt som leds av Carin Hjulström. Lite stressigt inlägg. Jag och forskaren Susanna Toivanen är överens om att vi i framtiden kommer inreda aktivitetsstyrt, dvs  inte utifrån bara arbetsplatsen utan för projektmöten, vila, egen tid, etc, etc.

Efter debatten, en kaffe i hotellets lounge och kollar mejl. Svarar bland annat på en intervju av Frida Ramstedt för GP. Klockan är 11.15

Oj, kameran åt fel håll… Fortfarande lika fåfäng. Mot lunch. Klockan är 13.00

Klockan är 14.25. En tidning som handlar om butiker och affärslokaler vill göra en intervju och fota mig i Nordstan.

Klockan är 14.35. Foto.

Fotografen både trixar och passar min väska.

Hej då fotografen och Nordstan. Mot dagens andra projekt.

Klockan är 15.00 och jag är på Clarion Post. Här samlas nästan hundra butikschefer och ledande personer från Ica Maxi.

Min roll är att prata om jultrender. Jag är här redan kl 15 men går upp på scenen på allvar klockan 16.29. Tight schema. Jag får prata jul i tio minuter. Vit, orientaliskt och traditionellt är temat.

Klockan är 17.15. Incheckad på hotell Avalon för några minuters paus.

Klockan 18.00 dags för dagens sista uppdrag. Ner i hissen med ett orange paraply eftersom det regnar.

18.25 framme hos BoConcept där jag håller i en trendföreläsning. Fantastiskt engagerad publik. Dagens bästa.

Klockan är 20.30. Äcklig pasta med öl och WordFeud. Fortfarande är det värsta med resorna alla ensamma middagar. Så tråkigt. Jag spelar spel på iPhone och försöker vara effektiv.

21.20. Hemma på hotellrummet.

Måste ju testa det stora badkaret som ligger mitt i rummet. Efter det så kollar jag nån film på datorn och släcker vid 00.30. God natt. Imorgon är det Malmö.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments