Ljusdal Trend

Jag är i Hälsingland. Tog ett tåg tidigt som sjutton från Stockholm för att ta mig norrut. Här är jag på plats för att delta i Ljusdals stora trendmässa.

Ett av mina uppdrag är så klart att prata om trender. 2500 personer kom under den här dagen så det var mäktigt med folk.

Backstage inför en av modevisningarna. Ett annat uppdrag är att sitta som jurymedlem i en designtävling där unga modeskapare tolkat en av mina trender dvs Supersport. Tjejerna mot väggen är motorcykelbrudar.

Hård och kritisk jury. Bredvid mig sitter Lotta Ahlvar från Svenska Moderådet. Och vinnaren blev Natali från Göteborg som gjort kollektionen precis ovan. Hon har fått in en fantastisk baseballjacka.

Och mässan i Ljusdal är fin med sina färgglada inspirationsmontrar. Härligt.

Och en upcycle- eller recycle-tävling. Min favorit var den här charmiga stolen gjord av gamla skidor.

Kvällens egngagemang. I flera steg så ville Ljusdal ha en stor och trendig fest. Först ett VIP-mingel för kanske 80 personer. Gillar hur man på enkelt sätt fått in tapeter som dekoration i taket.

Mingel schmingel

Från VIP-minglet blev gästerna skjutsade i raggarbilar till Odd Fellow-huset.

Här möttes vi av en handfull paparazzis och fotografer. Roligt.

Jag och supersnygga Paulina fick stå och hälsa gästerna välkomna.

Väl inne så bjöds det på mer mingel, dj och bubbel. Jag fick dela ut pris till Årets Butik i Ljusdal och försökte sprida lite gala. Lyckades ända fram till småtimmarna när en kille kom fram till mig på toaletten och frågade “Är du en sån där kändis eller?”… Vad svara man på det? Eeeeeh, nej?

Men kul med Ljusdal. Det här är andra gången jag är här och deltar på deras trendsatsning. Man har ett otroligt stort hjärta och engagemang här. Jag blir påtagligt berörd av deras värme. Jag kommer tillbaka!!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments