Nya pressbilder

Det är snart årsskifte och dags för mig att ta nya pressbilder. Jag vill ju ta en eller två bilder som får representera några av huvudtrenderna för det kommande året. För det här året har jag ju fokuserat på Pure och Supersport. Och nästa år… Ja… vi får väl se… Man kanske kan läsa in några tolkningar i de här bilderna.

Åsa och jag är hos fotografen Jonas.

Första bilden. Ja, jag står med en gigantisk vit cirkel. Är prickar det nya svarta? Hmmm…

Och lite grönsaker. Jag har kallat 2012 för “gurkans år” och visst fortsätter vårt engagemang i köket. Absolut. Och med humor.

Åsa och jag kastar grönsaker som ska fotas.

Det är skitsvårt att kasta snyggt. Inte lätt att vara modell…

Och så här blev då bilderna:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments