IKEAs katalogsläpp

IMG_0154

I veckan hann jag springa förbi IKEAs katalogsläpp. IKEA är en stor och superviktig aktör i min trendvärld men på själva katalogsläppen så lanserar man numera väldigt få nyheter. De spännande satsningarna lanserar vid andra tillfällen. Men här fick jag i alla fall se en ny fin fåtölj med annorlunda form.

IMG_0181

Pannkakor i luften…

IMG_0155 IMG_0156

IKEA satsar en hel del på pappersprodukter.

IMG_0157 IMG_0160

En av mina favoriter från i våras. En stol som man kan hänga handdukar eller kläder på.

IMG_0162

På visningen så visade man saker som ska lanseras senare i höst. Då kommer en asiatisk/kinesisk kollektion. Pingpong-inspirerat. Oväntat och kul. Visst ser du att vasen till vänster har ett pingisracket och en boll??

IMG_0166

Racket och bollar.

IMG_0164 IMG_0180

Och jag fick spela lite pingis. Häpp. Bollkänsla??

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments