Marbodal lanserar nytt kök

IMG_1577

Onsdag morgon. Jag är i Marbodals showroom där man lanserar nytt kök. Jag har blivit ombedd att göra en uppdaterat och lite trendig styling. Passar mig perfekt. Jag har gett mig i kast med smutsiga pasteller och en massa koppar och mässing.

IMG_1590

Mat och då måste kokböcker vara med så klart.

IMG_1582

Det kommer att tas pressbilder. Man ser inte riktigt färgerna. Men en mintgrön ugnsform och en askgrå ugnsform av Jens Fager för RigTig och Stelton. Ett blått fat från Swedish Grace och Rörstrand. Nya ljusstakar (prototyper…) av Andreas Engesvik för Menu. Kopparsked från Skitsch.

IMG_1584

Gryta från Gense, handdukar från Ferm Living, kopparvas från Ferm Living, salt- och pepparkvarnar från Ponpon, skärbrädor från Ferm Living, keramisk burk från Kähler, redskap från Cervera och kantig saltskål från BoConcept.

IMG_1586

Skålar från Kähler, sax från Hay.

IMG_1587

Närbild på det här fina fatet. Jag älskar holländska designduon Scholten & Baijings. Här en del ur deras moderna servis för japanska 1616. Fatet i rosa och grått. Superfint. Och till det en gul kruka från Kähler.

IMG_1597

Mer keramik. Mitt turkiska fynd som jag köpte förra veckan i Istanbul. Den med fåglar på alltså. Sen burkar från Kähler.

IMG_1595

Koppar från Tom Dixon, terrakotta från Menu och tallrikar från Menu, kantigt keramik av Max Lamb, trollsländetavla av 8mood.IMG_1601

IMG_1592

Diskborste från Hay och disktrasa från Ferm Living.

IMG_1594

Frostade glas av Front för Stelton, keramiska burkar av Kähler.

IMG_1591

Kopparbricka från italienska Discipline, fat från Rörstrands Svenska Rödlistan, ljusstakar av Matti Klenell för Iittala, karaff med kopparknopp från Menu.

IMG_1593

Till och med en hundhörna i “mitt” kök. Allt från svenska 8mood.

IMG_1602 IMG_1578

Alla luckor och skåp är fyllda… De stora krukorna är galna och helt fantastiska. Från Serax.

IMG_1580

 

Jag har valt vinglas av Scholten & Beijings (fiiiiiiiiiiiint) till mitt kök. Fler ljusstakar av Matti Klenell och ännu en detalj från Svenska Rödlistan.

IMG_1579

Lite mer keramik. Längst ner Ferm Living, sen Kähler, överst en kopp från House of Rym.

IMG_1581

En massa “dipdye” eller färger som flyter ut. Vaser, skålar och ljusstakar från Serax, frostade vita glas från Front och Stelton – sen neonblå och neongula frostade glas från Scholten & Beijings.

 

IMG_1604

Åsa fotar. Det kommer fina bilder så småningom – och i Marbodals marknadsföringsmaterial…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments