Lite behind the scenes med Alcro

IMG_3476

Jag jobbar ju en hel del med Alcro för deras trendtidning. Här är ett slags sneakpreview för sommarnumret. Jag har halt att arbeta med trenden Santa Fe. Det är en hantverksbaserad trend med grönt, blått, vinrött och inslag av senapsgult. Och en massa kaktusar. Fokus på det amerikanska arvet till skillnad från det europeiska. Vi börjar med bakgrundsfärgen Klorofyll och så bygger vi upp vårt “moodboard”.

IMG_3478

Etniskt inspirerad matta från ON Interiör. Örnmask från IKEA. Korkunderlägg och kanna från IKEA. Mer mattor från ON Interiör. Övre redan en pall i gult från Iittala. Träunderlägg från GAD och bestick av Paola Navone från Gense. Urna och träfat från Wikholm Form.

IMG_3487Sen fylls det på och flyttas runt. Vi har på undre raden flyttat örnen och fått en korg från Mimou. Vi ser också en gul, klotrunt vas från Kähler. Dödskalle-ljus från World Market Stockholm. Läderljusstake från Tingest. Kaktus i mässing från Indiska. Röd kruka från Wikholm Form. Kaktuskudde från Wkholm Form. Under den gula pallen så en massa fin keramik från Anna Elzer Oskarson.

Slutresultatet? Nej, det har flyttats och ändrats. Men det får du se i sommar när nya numret av Alcro Trend kommer.

IMG_3489

Sånt som blev struket…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments