Kitchen Pop Up

Igår, tisdagen den 7 juni öppnade vår andra pop up-butik. Jag har ju sagt att vi ska ha fem stycken varianter på pop up under året. Först ut tema städ, sen tema kök. Efter sommaren får vi se om vi kan hitta på nåt annat. Den här butiken ligger som en del av Kvänum på Sibyllegatan i Stockholm. Här har vi fått en kökshörna och fyllt på med ett 30-40-tal leverantörer. Allt från Hay och David Design till Lera Med Mera från Lidköping och Malin i Ratan från Västerbotten. Stort och smått. Det finns produkter från 19 kronor upp till massa nollor på prislappen.

Syftet med våra pop up är ju att skapa en retail som är lite oväntad och spännande, och med ett tillfälligt och intressant utbud. Pop up står öppen varje dag till lördag. För att få koll på var och när vi gör våra butiker så ha koll på oss via Facebook. Det är enklast. Ha kolla på den här sidan

Kitchen_pressfika (22 av 26) Kitchen_pressfika (24 av 26) Kitchen_pressfika (23 av 26) Kitchen_pressfika (25 av 26) Kitchen_pressfika (19 av 26) Kitchen_pressfika (18 av 26)

Jag håller pressträff och berättar om varför vi gör detta.

Kitchen_pressfika (12 av 26) Kitchen_pressfika (9 av 26) Kitchen_pressfika (8 av 26) Kitchen_pressfika (5 av 26) Kitchen_pressfika (2 av 26) Kitchen_pressfika (26 av 26)

Duktiga kollegor Karolin och Johanna som fått rodda ordentligt med detta.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helen
Helen
8 years ago

Vad roligt! Det känns som en fräsch variant av Designtorget, som har blivit en dussinbutik!

Mike
2 years ago

Tack för bra artikel!

Provade Stadtjansten.se häromdagen och tyckte det gick bra med hemstädning. Planerar veckostädning med Städtjänsten. Rekommenderar dock att man bokar i förväg hos stadtjansten.se med städkampanj och begär städ offert.

Lycka till!