Lite badrumstrender

Sponsrat inlägg.

ARC-12-Massing-gra-INRINR har bett några av oss Designbloggare att titta på deras sortiment och tipsa våra läsare. Jag tänkte se över det här med några av de badrumstrender som jag ser internationellt. Bilden ovan kopplar samman två företeelser som är väldigt stort just nu. Det ena är exponeringshyllor. Ja, allt ska visas upp – blommor, parfymer, foton, samlingar… Precis som om det vore en vanlig hylla i köket. Det andra vi ser i bilden är det dubbla handfatet. Man talar internationellt om det “sociala badrummet”. Nej, man måste inte duscha och gå på toa samtidigt utan det handlar om att två personer kan stå och grooma sig samtidigt. Dubbelt upp helt enkelt.

TRAC-miljoer

Nedan ser vi inslag av grafiska element. Snyggt och just svarta handfat är nåt som jag ser mer internationellt.

Inspiration-LINC-Modell-2-Frost

Här blir det också grafiskt, men det är fogarna som får tala.

Inspiration-EPIC-Modell-44-ARC-32-Front

Fler grafiska detaljer

Inspiration-ARC-43-Multimedia

Och tekniken flyttar in i badrummet. På alla nivåer. Det blir vattenteknik i duscharna men framför allt så kommer badkar som spelar musik eller tv-apparater i duschen.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments