Min klassiker in i framtiden

Sponsrat inlägg. Jag har gjort tre inlägg om designklassiker från Svenssons i Lammhults nu på bloggen. I mitt första inlägg skrev jag om klassiker i rosa. Och så har jag skrivit om matplatsen. Idag vill jag prata om min egen klassiker. Om jag hade riktigt mycket pengar så skulle jag investera i en fåtölj av Eames för Vitra. Deras Lounge Chair… Fantastisk. Kostar verkligen som en liten bil, men en bra investering. Min favoritserie på TV (Frasier) har fåtöljen. Man ska ju inte ladda ner bilder olovligt från internet men kolla in Frasier och hans hund här. För övrigt har stolen även använts i klassiker som (hmm…) Gossip Girl och Iron-Man.

Och dyrt. Ja, visst är kanske drygt 50 papp mycket pengar men när Ingmar Bergmans dösbo från Fårö såldes på Bukowskis så hade den nästan tredubblats i pris. Häpp. Kolla in här.

Så. Om jag ska skaffa en designklassiker som jag kan åldras med livet ut – och ändå ha kvar värdet – då skulle jag skaffa en Lounge Chair av Eames som är producerad av Vitra. Sa jag att jag fyller år snart??? 🙂

vitra lounge chair
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments