Dejtingapp flyttar ner i kalsongerna

Jag har rest som en galning som vanligt, men i veckan damp den här nyheten ner i veckan. Jag har inte hunnit testa men det låter ju lite kul eller konstigt. Det här är en lite annorlunda uppfinning på temat “wearable technology”. Vi har vant oss vid armband som mäter hur vi springer etc. Nu kan du få “wearables” för ditt dejtingliv.

Som vi alla vet så använder alla dejtingappar. Nu har ett brittiskt företag tagit fram underkläder till honom och henne så att det liksom purrar i underkläderna när man närmar sig en tillgänglig dejt. I killens kalsong så finns också funktionen att den kan purra till vänster för att få honom att gå mer till vänster.

Företaget med det kreativa namnet Saucypants är uppfinnarna. Som de själva säger i presstexten: “When a couple meet up they are fully warmed up and ready for what ever happens next. Saucypants really do make online dating more stimulating!”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments