Trendstefans utställning på Hem, Villa & Bostadsrätt

Hemmamässan Hem, Villa & Bostadsrätt går varje höst och i nio års tid har jag hittat på olika utställningsprojekt. I år är det dags att göra något nytt igen.

Tidigare år på Hem, Villa & Bostadsrätt har jag gjort utställningar med poolparty, hängande trädgårdar, tapettrender etc, etc. I år har jag tillsammans med Colorama i Sollentuna, Jotun och VillaAktuellt gjort en utställning med fokus på väggar och färg. Det känns som att det är där det händer i år.

Färg från Jotun och golv från Forbo. Som alltid är det supersvårt att låta det vara ganska rent. Jag har en tendens att alltid fylla på med massor av saker.

 

I det terrakottafärgade “rummet”. Sakerna som är med är alltså: tavla från Wall of Art, kruka med basthandtag från Lene Bjerre, ansiktsvas från Madame Stoltz, lågt keramiskt fat från Serax, svart kruka är min egen, prickig vas från Lindholm Form, gipspyramid av AnnaLeena Leino, golvvas från Wikholm Form.

La till en skål från senaste samarbetet mellan Serax och superbutiken Merci.

Rum nummer två har saker från följande ställen. mässingskruka från Lene Bjerre, nya mässingsvaser från Skultuna, svart vas från Wikholm Form, ansiktskruka från Lene Bjerre, röd vas från Lindholm Form, grön karaff och glas från Lene Bjerre, grönt fat Stefans eget, pall från Jotex. Ena tavlan är köpt på Myrorna och bokstaven S har praktikant David gjort för mig.

Svarta skålar och träpinne från Serax

Rum tre har följande saker i installationen. Bänk från Lene Bjerre, kudde från Lisa Bengtsson, kruka bakom bänken från Wikholm Form, tavla på väggen från Wikholm Form, stor grön kruka från Wikholm Form, böjträ-stake från Himmee, brun kruka från Lindholm Form och vinröd kruka på golvet från Paradisverkstaden.

Flyttade runt och lekte med den här pappersvasen från Serax som jag tycker om…

      
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments