Julkalender lucka 11: Vinn två biljetter till Stora Trenddagen

Designbloggarna har julkalender varje dag.Och jag vill ju så klart bidra med två biljetter till Stora Trenddagen i Stockholm.

För sjunde gången samlar jag branschen för att berätta om vad jag ser som de stora rörelserna och företeelserna. Jag samlar det i fem trender och jag tycker mig se att vi går in i ett spännande år med nya konsumtionsmönster och moral. Hur kommer det manifesteras?

16 januari är det två sittningar. Bilden nedan är från 2017 med en mindre sal. Stora Trenddagen har växt så mycket att vi ny måste byta lokal. 600 platser fylls fort, men två biljetter går till vinnaren i julkalendern.

Gå in på Designbloggarnas instagram och följ instruktioner för hur du ska delta. Biljetterna kostar 499 kronor (ink moms) styck.

Bland bilderna nedan hittar du praktikant-Davids illustrationer för fyra av de fem trenderna. Vi ser Baroque Baby, Saturday Satori, CMYK Smack och Westwood Effect här.

stora trenddagen stora trenddagen stora trenddagen stora trenddagen

Imorgon den 12 december kan ni kolla vad min bloggkollega Anna har bland sina julklappar.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments