Lite mer splash

IMG_4645

Nu har jag sorterat lite bland mina badrumstrender. Men det dyker ju alltid upp saker som jag blir förälskad i, och som liksom inte passar i en trend. Här är några personliga och otrendiga fynd.

IMG_4618

Supersnygg badrumsbelysning. Kanske lite väl mycket skuggor, men fin. För övrigt kunde jag konstatera att många badrumsbelysningar går fortfarande i LED-blått. Vem är snygg i blått ljus?? Inte jag…

IMG_4631

Färg och lite galet. Bra. Men bara här. Ingen trend. Men fint.

IMG_4649

Discoboll-dusch?? I will survive…

IMG_4656

Det finns ett fransk företag som heter THG och som gör gaaaaaaaaaalna blandare. Äääääääälskar. Kommer inte funka i Sverige, men så annorlunda och roligt. Här deras tuffare variant. Allt ska se ut som muttrar och maskindelar.

IMG_4657

Symaskinshjul?

IMG_4659

Samarbete mellan THG och Lalique. Det är THG som tagit fram badrumsinredningen med André Putman som jag skrev om i förra inlägget.

IMG_4673

Alltså, jag vet inte. Det blå ljuset är galet avtändande, men det är i alla fall en annorlunda dusch. Lite kul.

IMG_4697

Älskar!! Älskar!! Det här är ett väggelement. Så snyggt i badrummet. Eller varsomhelst.

IMG_4711

Jag vet inte om jag fattade. Kändes sjukt mycket som science fiction. Dyson har tagit fram en blandare. Man tvättar händerna som vanligt. Sen håller man i eller under “handtagen” som blåser händer torra. Vått och torrt på en och samma gång, typ.

IMG_4780

Är inte det här vääääääärldens roligaste blandare?? För barn och stora pojkar med barnasinnet kvar…

IMG_4784

Jag kan inte låta bli att fundera på alla dessa vita handfat som ser lika dana ut. Det finns ju alternativ. Om man letar. Men de är inte många.

IMG_4786 IMG_4788

Italiensk marmor av Carlo Colombo

IMG_4821

Det är ju klart att Piet Hein Eek-trenden för eller senare skulle komma till badrummen…

IMG_4835

Det fanns något i den här settingen som gjorde att jag gick igång lite. Jag tror det är ett försök att skapa något nytt, lite eklektiskt. Den är ologisk och asymmetrisk. Jag gillar det.

IMG_4843 IMG_4844

För att inte tala om det här italienska företaget som gjort den här fina installationen. Handfatet är vulkansten som man emaljerat på insidan. Vill ha!!

IMG_4850

Och det är klart att en sån som jag går igång på det här… En gummiring som handfat. Fint. Annorlunda. Gillart.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments