Stockholm Food and Wine

Nu rullar en ny mässa i Stockholm. Den här gången är det fd Mitt Kök som visar nyheter inom mat, dryck och kök. Mässans nya namn är Stockholm Food & Wine. Vi är här för andra gången. Förra året gjorde vi en utställning som handlade om “Waste” och vi visade kaffekoppar gjorda av kaffesump, tallrikar som kunde komposteras etc, etc. I år tittar vi på rymden. Man kan säga att vi gjort som tre delar. Vad äter man i rymden? Ja, 3D-printad mat så klart. Vad äter man på rymdskepp? Mest inkapslad och torkad mat. Och slutligen – vad äter aliens? Så klart en massa energi.

IMG_6509

Installationen är gjord av nya kollegan i Trends&Friends Linda Gestman. Bord och stolar från BoConcept. Krukor från Wikholm Form.

IMG_6501   IMG_6507Runda bord och stolar från Jotex.  IMG_6510 IMG_6512

3D-printer. Nej, 2016 kan man inte skriva ut sin egen mat – men snart kan man det. Den här kommer från Kjell&Co.

IMG_6513 IMG_6516 IMG_6517 IMG_6519

Tallrikar från Rusta

IMG_6520 IMG_6522 IMG_6527

Med i projektet är också helt nya appen Phoodster som gjort en ny lösning. De mäter av alla extrapriser på mat och sätter samman recept. Bästa och billigaste maten. Okej, lite förenklat men typ. Appen lanseras på allvar nästa vecka.

IMG_6528

Och så har våra vänner på Cointreau gjort en rymddrink.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments