Selected by Designbloggarna

Det är Formex och självklart kommer snart en ordentlig trendrapport. Men först nåt annat. I höstas bestämde jag att alla vi Designbloggare ska utse våra favoriter i nåt vi kallar Selected by Designbloggarna. Alla vi 25 bloggare hittar våra favoriter. En del blir så klart dubbla medan andra är unika. Kolla in de andra bloggarna här.

IMG_1162

Mina fem favoriter är.

IMG_1168

De fantastiska vaserna i porslin av Ann Wåhlström för Design House Stockholm. Så coola. Tulpaner eller vad som helst funkar bra. Eller popcorn??

IMG_1087IMG_1165

Danska Ro ställer ut för första gången på Formex och ta har verkligen slow design på agendan. Deras saker andas långsiktigt och vackert. Så fint. Rebecca som grundat företaget har tagit in nya finansiärer och jag hoppas vi får se mer av de i Sverige.

IMG_1148IMG_1118Målerås har för andra året i rad arbetat medd nyutexaminerade Konstfackstudenter. Här Mollie Albertsson som gjort tuggummilampor.   IMG_1164 IMG_1163Bland Young Designer hittade jag Mutant som gjorde snygga och annorlunda barnsaker. Den här grodan är helt fantastiskt.     IMG_1100 IMG_1167

Sist men inte minst är Kardelen som fortsätter med sitt fina tvättade linne men med en skön mintgrön ton.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments